Faaborg Rehab Technic

Faaborg Rehab Technic der i daglig tale bliver kaldet FRT blev grundlagt i 1984 af Niels Erik Johansen med elektronik og service som hovedområde. Indenfor et bredt felt af kundegrupper, hvori også var rehabiliterings sektoren med alt fra kørestole – senge samt lifte.

I foråret 1985 kom så den første elektriske mobil lift. I november 1988 serieproducerede FRT så version 1 af Faaborg liften med parallel benspredning. Det er siden hen blevet til et større produkt program indenfor ”forflytnings hjælpemidler ”. Med 3-mobil lift typer, som kan bygges i mere end 15 applikationer fra 95 kg op til 350 kg samt over 35 forskellige løfte sejl i størrelserne XSmall til XXXlarge. Marts 2012 overtog FRT kørestols produktion fra Bomi, samt forhandling af cykler.

Alt produktudvikling og produktion foregår i en tæt dialog med kundegrupper – organisationer hvor hovedsageligt tanken på designet har været stabilitet – enkel og funktionel betjening – service venlighed samt lang levetid.

Alle produkterne er gennemtestet af eksterne testinstitutter (HMI og Tüv) og CE-mærket i overensstemmelse med gældende standard

Firmaets grundlægger og ejer har igennem flere år samtidig deltaget i det internationale standardiseringsarbejde for rehabiliteringsudstyr/ Lifte.

75 – 85 % af produktion eksporteres til såvel Skandinavien / Europa – USA / Canada – Asien / Australien og Mellemøsten, men en ligeså vigtig del af firmaet er hjemmemarkedet, som i dag er opbygget med en salgsafdeling med direkte salg, samt et forhandler netværk på enkelte produktområder.

Et meget omfattende vægt / højdemåler program er siden 2007 udviklet og forhandlet med eksklusivitet i hele Skandinavien + lande i EU.

2014 henvender FRT sig til mange kundegrupper og kan levere total løsninger og speciel udvikling til:

HOSPITALER / HOSPICE

KOMMUNER (DEPOTER – SUNDHEDSPLEJEN )

INSTITUTIONER / BØRN + VOKSEN

PRIVAT / INSTITUTIONER

LÆGER / KLINIK

FITNESS / FYSIOTERAPEUTER

DYRLÆGER

EU-Støttede Projekt

Faaborg Rehab Technic er fra d 19-2-24 til 19-7-24. Med i et nyt projekt som er støttet af EU-fonden.

EU’s støttefonde, også kendt som EU’s struktur– og investeringsfonde, udgør et afgørende redskab til at fremme økonomisk vækst, social inklusion og regional udvikling blandt medlemslandene i Den Europæiske Union. Desuden styrker EU’s støttefonde også bæredygtig udvikling gennem investeringer i miljøvenlige projekter og infrastruktur. Dette bidrager til at reducere CO2-udslippet og fremme grøn teknologi, hvilket er afgørende for at imødegå klimaudfordringerne i dagens verden.

Projektet/Opgaven går ud på at udvikle FRT´s synliggørelse digitalt, da der her er et potentiale for vækst som er uudnyttet i dag.

FRT er en respekteret virksomhed, som mange kender i branchen, men har sine
begrænsninger på den digitale platform. Vækstpilotens opgave er at analysere hele virksomhedens
kunderejse, fra den første kontakt med kunden til levering af ordrerne. Samt at dygtiggøre
medarbejderne indenfor de digitale medier.

Kontakt os for mere information