Faaborg Rehab Technic

Faaborg Rehab Technic der i daglig tale bliver kaldet FRT blev grundlagt i 1984 af Niels Erik Johansen med elektronik og service som hovedområde. Indenfor et bredt felt af kundegrupper, hvori også var rehabiliterings sektoren med alt fra kørestole – senge samt lifte.

I foråret 1985 kom så den første elektriske mobil lift. I november 1988 serieproducerede FRT så version 1 af Faaborg liften med parallel benspredning. Det er siden hen blevet til et større produkt program indenfor ”forflytnings hjælpemidler ”. Med 3-mobil lift typer, som kan bygges i mere end 15 applikationer fra 95 kg op til 350 kg samt over 35 forskellige løfte sejl i størrelserne XSmall til XXXlarge. Marts 2012 overtog FRT kørestols produktion fra Bomi, samt forhandling af cykler.

Alt produktudvikling og produktion foregår i en tæt dialog med kundegrupper – organisationer hvor hovedsageligt tanken på designet har været stabilitet – enkel og funktionel betjening – service venlighed samt lang levetid.

Alle produkterne er gennemtestet af eksterne testinstitutter (HMI og Tüv) og CE-mærket i overensstemmelse med gældende standard

Firmaets grundlægger og ejer har igennem flere år samtidig deltaget i det internationale standardiseringsarbejde for rehabiliteringsudstyr/ Lifte.

75 – 85 % af produktion eksporteres til såvel Skandinavien / Europa – USA / Canada – Asien / Australien og Mellemøsten, men en ligeså vigtig del af firmaet er hjemmemarkedet, som i dag er opbygget med en salgsafdeling med direkte salg, samt et forhandler netværk på enkelte produktområder.

Et meget omfattende vægt / højdemåler program er siden 2007 udviklet og forhandlet med eksklusivitet i hele Skandinavien + lande i EU.

2014 henvender FRT sig til mange kundegrupper og kan levere total løsninger og speciel udvikling til:

HOSPITALER / HOSPICE

KOMMUNER (DEPOTER – SUNDHEDSPLEJEN )

INSTITUTIONER / BØRN + VOKSEN

PRIVAT / INSTITUTIONER

LÆGER / KLINIK

FITNESS / FYSIOTERAPEUTER

DYRLÆGER

Kontakt os for mere information